diumenge, 13 d’abril del 2008

La Carta

Avuir ha sigut un bon dia, hem fet descobriments interesants al jaciment: ídols, joies, eines de diversos tipus i, fins i tot, mómies!!!! Els del museu estaran joiosos, per fi obtenim resultats després de tants mesos de feina. Ara per fi estem en una bona zona on començar a treballar i obtenir els fruits de tots els esforços. Ens esperen 3 anys de nous descobriments per canviar la història.

Al rebre la carta d'en Tom, la veritat es que he estat molt estranyada. Feia temps que no tenia notícies seves, però aquesta carta m'ha donat una sensació estranya... Un bitllet d'avió, una reserva d'hotel per anar a Salem. No se, és tot com molt estrany. Qui voldria matar-lo? Ell és psicòleg, te una feina respetable i no és pas un home conflictiu. Mai ho ha sigut durant les baralles de l'escola, eren en Mike i en John qui li tenien que treure les castanyes del foc.

Suposo que el millor serà viatjar i veure que passa, però just en aquest moment quan estem fem tots aquest descobriments. Suposo que per un mes o dos no pasarà res.

Elda Ishtar